Dom > O nama

Taizhou Able Garden Machinery Co, Ltd

Naša istorija

Naša kompanija osnovana je 1998. godine, prvo u istraživanju, razvoju i proizvodnji motornih cilindara, a zatim se postepeno preoblikovala u integrirani dizajn, proizvodnju, marketing i usluge kompanije za vrtove. Sada smo posvećeni Chain Saw, Trimeru za oštrenje žice, rezaču četki i Zemlji Augerovo istraživanje i razvoj, proizvodnja i prodaja.

工厂_副本.jpg


Naša fabrika

Taizhou Able Garden Machinery Co, Ltd se nalazi u Wenling City, provinciji Zhejiang, Kina. Kao globalni snabdevač kreće dodatna vrijednost za kupce širom svijeta.Naš proizvod

Naši proizvodi uključuju sledeće:

1, benzinska motorna testera

2, sekač za četke

3, trimer za žicu

4, svemir

Nudimo baštenske mašine širom sveta širokom spektru kompanija širom sveta, od velikih multinacionalnih organizacija do malih pojedinačnih kompanija.

样品间.jpg

样品间2.jpg


Primjena proizvoda

Motorna testera se široko koristi u materijalima za obradu šumarstva, pile za rezanje baštenskog drveta, farmeri koji se koriste za drvno drvo i dr., Kao što su lanac za alat legura za sečenje, na zidove ili koagulaciju i otvoreni svet, alat za spašavanje vatre. Uljane testere se obično koriste za dvotaktne motore, sa visokom snagom, visokom efikasnošću, malim volumenom, laganom težinom i jednostavnom za nošenje.

配件.jpg

配件2.jpgNaš sertifikat

Uvek osećamo da je svaki uspeh naše kompanije direktno povezan sa kvalitetom proizvoda koje nudimo. Ispunjavaju zahteve najvišeg kvaliteta kako su propisane u sertifikatima ISO9000, CE, EUROII, EMC i naš strog sistem kontrole kvaliteta.

证书.jpg

Proizvodna oprema

U SAD, Nemačkoj i Japanu usvojimo naprednu mašinsku tehnologiju sa strogom kontrolom kvaliteta u svakom proizvodnom procesu; na osnovu tržišne tražnje naš inovativni dizajn pruža klijentima kvalitetne proizvode i usluge.

调试间.jpg


Tržište proizvodnje

Imamo klijente sa domaćeg tržišta i tržišta u inostranstvu. Naši proizvodi su izvezeni u istočnu Evropu, jugoistočnu Aziju i Južnu Ameriku sa konkurentnim cijenama i visokim kvalitetom.


Naša usluga

Osim naših postojećih proizvoda, možemo proizvoditi i vrtne mašine prema crtežima ili uzorcima naših kupaca. Kvalitet proizvoda kontrolišemo kritično za svaki korak tokom proizvodnje.


组装成品.jpg

组装成品2.jpg